24. februar 2014

Løb med Jacob Elkjær

Bliv klar til VM i halvmaraton den 29. marts 2014 i København

VM Halvmarathon 2014

 

Uge 9 & 10

Kære løbere, i er seriøst på vej nu og de af jer som ikke længere følger programmet eller skærer hjørner mærker det nu for alvor! I de kommende 2 uger arbejder vi en del med ØNSKEFART og TOLERANCEFART og det giver virkelig udfordringer. Det er ganske enkelt også meningen med disse to uger da der ikke er længe til jeres store dag og det betyder at både mængde og intensitet skal op NU! Prøv så godt du kan, lad være med at give op – du kan godt og måske ikke helt som jeg beskriver det i programmet, men det er vigtigt at du prøver! Læs programmet godt igennem, hav fokus på løb når du løber og vær bevidst om at intet kommer af intet :-)

 

Det her kan godt være 2 svære uger som også virker hårde – Enjoy og mærk at du bliver bedre og bedre!

Om Jacob Elkjær:

 

Jacob Elkjær, 43 år grundlægger og ejer af R3 Sports Coaching som siden 1996 har arbejdet med udvikling og coaching af mennesker, og har blandt andet trænet Danmarks Radio P4 løberne gennem 4 sæsoner.

 

Jacob selv dyrker aktivt triathlon og har siden 2006 gennemført mere end 10 lang distance triathlon stævner (red. IRONMAN distancer) og er aktuel med filmen 979 minutter og verdens hårdeste triathlon Norseman som afvikles i Norge.

 

Jacob løber selv ultra løb – distancer som er længere end 42,195km, senest i 2013 har Jacob løbet Marathon Des Sables 250km i Sahara og Ultima Frontera Andalusia 83km.

 

Jacob er leder for LIVESTRONG Foundation i Danmark som gennem oplysning forsøger at skabe opmærksomhed på sport som en positiv differentiator i forhold til cancer.

Dette løbeprogram bliver lavet i samarbejde med Brønshøj-Husum avis